Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Sport si recreatie - Scoli de dans - Clubul de dans HobbyDance Bucuresti
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Clubul de dans HobbyDance Bucuresti

Clubul de dans HobbyDance Bucuresti resita 37 bucuresti
4 romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: justin istrate
Telefon: 0722999094

Lectii – cursuri dans

Lectiile de dans sunt principala noastra preocupare. Dorim sa oferim antrenamente de dans pe mai multe nivele: de la cel de initiere, social, de intretinere pana la cel de inalta performata sportiva. Primim cursanti incepand cu varsta de 5 ani pana la 99 de ani. Cursurile sunt flexibile beneficiind de experienta antrenorilor si instructorilor nostri membri ai Federatiei Romane de Dans Sportiv, rezultatele noastre de la competiile interne si internationale vorbind de la sine. Sistemul de pregatire are trei optiuni ce se pot combina la cerere:

ANTRENAMENTE DE GRUP

Structurate pe varste (copii, adulti) si nivel (initiere, intermediari, performanta)

La grupele de initiere va puteti inscrie oricand tehnica de baza fiind predata ciclic de catre instructorii nostri. Nu exista durata limitata a cursurilor, perioada de inscrieri, preselectie sau limite de varsta

Programul grupelor este accesibil oricarui tip de orar avand mai multe optiuni de la week-end, dupa-masa sau seara in timpul saptamanii etc.

Vezi programul

Trecerea de la o grupa la alta se face de catre instructorul/antrenorul dvs.

Nu exista perioada limitata a cursului, elevii putand opta pentru un nivel social, de intretinere, academic sau de performanta

ANTRENAMENTE INDIVIDUALE

O persoana sau o pereche lucreaza cu un singur instructor/antrenor

Grad ridicat de personalizare si randament a antrenamentului, instructorul fiind in masura sa observe perechea tot timpul si de a discuta mai in amanunt diferite aspecte ale lectiei.

Perfect pentru invatarea unui singur dans (ex. vals pentru nunta)

Recomadat impreuna cu cele de grup pentru performanta programari la 0722888094

ANTRENAMENTE SPECIALE

Hobby Dance are diverse colaborari cu scoli, gradinite, persoane private, diverse firme la sediul carora instructorii nostri isi defasoara activiatea.

Daca va ganditi sa aduceti dansul sportiv intr-o unitate de invatamant de orice fel, sa animati o petrecere sau sa realizati cu succes un team-building va stam la dispozitie cu informatiile necesare.

Dansul sportiv reprezinta forma ideala de recreere, de apropiere, conditie fizica si buna dispozitie.

SEMINARII DE DANS

HobbyDance colaboreaza sau a colaborat cu mai multe cluburi de dans sportiv din Romania din Bucuresti, Braila, Galati, Buzau, Baia Mare, Craiova etc.

Instructorii nostri predau in mod eficient beneficiind de ultima informatie din dansul sportiv si de o pregatire de exceptie. Colaborarile noastre sunt fie regulate (saptamanal, lunar) fie se organizeaza sub forma unor seminarii de 2-3 zile.

Explicitare nivele valorice:

  1. Initiere – orice persoana se poate inscrie, de orice varsta fie ca doreste sa faca performanta dupa un anumit timp fie ca vrea sa invete sa danseze la un nivel social, distractiv pentru a face miscare sau pentru a-si face noi prieteni
  2. Intermediari – dansatori care cunosc coregrafii simple pentru principalele dansuri, vor sa stie mai mult despre dans fara a intra in competitii sau sportivi de clasa hobby
  3. Performanta – dansatori ce intra frecvent in competitii si vor sa ajunga la marea performanta

Harta locatie
Data adaugării: 11.4.2013  Vizualizări: 142
RSS Feeds
Prima pagina Sport si recreatie Scoli de dans Clubul de dans HobbyDance Bucuresti