Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Afaceri si finante - Tratament anticancerigen cu produse naturiste
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Tratament anticancerigen cu produse naturiste

Tratament anticancerigen cu produse naturiste bucuresti romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

Lipsa oxigenarii conduce la imbatranirea si degradarea organismului.

Se stie ca celulele canceroase sunt celule anaerobe, deci ele nu traiesc in prezenta oxigenului. Daca aducem un surplus de oxigen in organism, celulele tumorale nu vor rezista si vor muri. Cercetatorii din domeniul medical au cautat tot timpul solutii viabile prin care oxigenul inspirat de om sa fie transportat in intregul organism, pentru a isi putea indeplini rolul mai ales acolo unde exista celule bolnave. S-a observat ca enzimele au un rol important in transportul O2 la celule si asa a aparut produsul Oxigenare Celulara de la firma romanesca Bionatura. Acesta se administreaza sub forma de picaturi, 2-8 pe zi.

Dupa ce un pacient a folosit Oxigenare celulara pentru a distruge celulele maligne, medicii naturisti recomanda sa se foloseasca produsul Activ Protect Zeolit care are capacitatea de a elimina din corp reziduurile nocive, metalele grele sau chiar substantele radioactive.

In a treia faza a procesului de vindecare este necesar ca pacientul sa urmareasca sa isi refaca organismul, iar pentru aceasta este de un real folos produsul Biostem care este recunoscut pentru faptul ca inlocuieste celulele distruse.

Pentru a ajuta procesul de vindecare, trebuie sa se tina cont si de alti factori: alimentatia si starea psihica.


Harta locatie
Data adaugării: 29.12.2016  Vizualizări: 103
RSS Feeds
Prima pagina Afaceri si finante Tratament anticancerigen cu produse naturiste