Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Auto, moto, velo - Service - Polisare Faruri Brasov - Glass Tuning - Preturi accesibile
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Polisare Faruri Brasov - Glass Tuning - Preturi accesibile

Brasov
500195 Brasov
Brasov
Brasov Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Polisare Faruri
Telefon: 0726285527
Fax: 0726285527
Hotline: 0726285527

Polisare Faruri Brasov va garanteaza reconditionarea impecabila a farurilor si a stopurilor masinii dvs. Oferte personalizate si preturi accesibile!

Odată cu trecerea timpului, marea majoritate a farurilor, indiferent de tipul acestora, încep să-și piardă din luciu și strălucire, lumina difuzată prin acestea pierzându-și semnificativ din intensitate, aspect ce se reflectă în mod direct mai ales pe perioada condusului autovehicului pe timp de noapte și/sau ceață.

Un far mat și/sau care prezintă diverse deteriorări (zgârieturi) conferă nu doar un aspect estetic neplăcut oricărui autoturism, ci și o diminuare apreciabilă a gradului de siguranță în trafic pentru orice conducător auto. De asemenea, aspectul farurilor unui autoturism este de cele mai multe ori avut în considerare în situația trazacționării acestuia, prețul de vânzare putând fi influențat destul de sensibil. 


Harta locatie
Data adaugării: 18.3.2016  Vizualizări: 45
RSS Feeds
Prima pagina Auto, moto, velo Service Polisare Faruri Brasov - Glass Tuning - Preturi accesibile