Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Imobiliare - Agentii imobiliare - Apartamente de vanzare Cluj, Case, Terenuri - Astra Imobiliare Cluj
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Apartamente de vanzare Cluj, Case, Terenuri - Astra Imobiliare Cluj

Apartamente de vanzare Cluj, Case, Terenuri - Astra Imobiliare Cluj Strada Dunarii nr.29
400593 Cluj-Napoca
Cluj
Transilvania Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Veres Attila
Telefon: +40-748-515.674

Agentia Astra Imobiliare Cluj va ofera servicii de calitate si accesibile pentru vanzare apartamente Cluj, case, vile, spatii comerciale, vanzari terenuri din Cluj. Avem oferte imobiliare din toate cartierele orasului: Gheorgheni, Intre Lacuri, Zorilor, Iris, Andrei Muresanu, Europa, Gruia, Gara, Bulgaria
Garantia unei tranzactii imobiliare sigure, in cel mai scurt timp, in cele mai bune conditii si la cea mai buna valoare, reprezinta o carte de vizita asumata si intotdeauna respectata de catre echipa Astra Imobiliare Cluj.
La Astra Imobiliare Cluj vei gasi toate informatiile necesare pentru a lua decizia potrivita. Suntem mai mult decat o agentie imobiliara din Cluj, un expert in domeniu, pregatit sa sustina intodeauna nevoile si interesul dumneavoastra. Oferim clientilor nostri si consultanta imobiliara gratuita necesara, pentru a le asigura confort in luarea unei decizii corecte.
Va asteptam sa apelati la serviciile noastre si impreuna sa gasim solutia cea mai buna pentru nevoile si dorintele dumneavoastra!


Harta locatie
Data adaugării: 14.9.2016  Vizualizări: 21
RSS Feeds
Prima pagina Imobiliare Agentii imobiliare Apartamente de vanzare Cluj, Case, Terenuri - Astra Imobiliare Cluj