Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Casa si gradina - Termopan - Plase Insecte Ieftine » Comanda Online Plase Tantari
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Plase Insecte Ieftine » Comanda Online Plase Tantari

Plase Insecte Ieftine » Comanda Online Plase Tantari Strada Fluviului, nr 18, sector 1
010951 Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Plase Insecte Ieftine
Telefon: +40735004005

Plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale se numara printre cele mai vandute plase tantari acestea avand un cost foarte mic. Plase insecte cu balamale pot fi montate atat la ferestre de baie, ferestre de dormitor sau sufragerie. Mai pot fi montate si la usi din pvc sau aluminiu. Aceste tip de plase tantari au un profil din aluminiu extrudat.

plase tantari cu balamale

plase tantari fixe

Plase insecte fixe

Plase insecte fixe sunt acel tip de plase tantari care au un profil special, foarte subtire care se aplicata pe tocul interior al termopanului dvs. Despre aceste plase tantari putem spune ca pot fi montate doar la ferestre de baie sau ferestre de dormitor sau sufragerie cu dimensiuni maxime de 1500 x 1500 mm.

Plase insecte rulou

Plase de insecte rulou sunt acele tipuri de plase tantari care sunt cel mai adesea montate la ferestre duble ce depasesc 1000 mm pe latime si se doreste protectie pentru ambele ferestre din pvc sau aluminiu. Plase tantari rulou sunt din aluminiuextrudat vopsit in camp electrostatic.

plase tantari rulou

plase tantari plisse

Plase insecte plisse

Plase de insecte plisse sunt acel tip de plase tantari care sunt actionate manual, au un profil din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Despre aceste plase tantari plisse putem spune ca nu necesita spatiu suplimentar, aceasta plasa de insecte fiind stocata in cadrul propriu de 35 mm.

Plase insecte americane

Plase insecte americane sunt singurele plase tantari care au fost prima oara dezvoltate in America. Acest model de plasa tantari este actionata manual si are balamale cu autorevenire. Durata de viata al acestor plase insecte este nedeterminata, profilul fiind din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic.

plase insecte americane

plase tantari glisante - culisante

Plase insecte glisante – culisante

Plase de insecte glisante sunt acele tipuri de plase tantari care sunt montate cel mai adesea la usi glisante din pvc sau aluminiu. Pentru acest model de plase tantariaveti nevoie ca usa glisanta sa aiba spatiul pentru deschiderea optima a plasei.


Harta locatie
Data adaugării: 28.7.2017  Vizualizări: 19
RSS Feeds
Prima pagina Casa si gradina Termopan Plase Insecte Ieftine » Comanda Online Plase Tantari